PVC vloeren

Een klein gedeelte van de pvc vloeren van Vloerenhandel.nl bekijkt u online op pvcvloerenhandel.nl. In onze showroom zijn de vloeren natuurlijk live te bekijken.

De collectie vloeren van Vloerenhandel.nl is zeer uitgebreid. Naast tapijttegels, tapijt, traptapijt en laminaat, heeft Vloerenhandel.nl een grote collectie PVC vloeren.

Een PVC vloer heeft een luxe en warme uitstraling, vraagt weinig onderhoud en is erg slijtvast. Daarnaast is de uitstekende loopgeluidreductie van een PVC vloer een absoluut voordeel ten opzichte van een andere harde vloer. Een PVC vloer is onder andere verkrijgbaar met de look van een echte houten- of natuursteen vloer.

Bij een PVC vloer wordt door veel mensen gedacht aan het (kamerbrede) vinyl dat in het verleden mateloos populair was. Ondanks dat het materiaal waar PVC vloeren van worden gemaakt, erg lijkt op dat van Vinyl is een PVC vloer vele malen harder en daarmee nóg slijtvaster dan een Vinyl vloer. Een PVC vloer is leverbaar in lange stroken (planken) of een tegel patroon met bijvoorbeeld een betonlook.

Het leggen van een verlijmde ofwel dry back PVC vloer is vakwerk en kan worden gedaan door onze ervaren en deskundige stoffeerders, zodat de vloeren jaar naar jaar naar tevredenheid ligt. Voor het plaatsen van een verlijmde PVC vloer dient de ondergrond 100% vlak, hard en blijvend droog te zijn.

Verlijmde PVC vloeren worden veelal gebruikt in druk belopen ruimtes, zoals horecagelegenheden, scholen, winkels en zorginstellingen. Door de uitstekende geleiding van PVC is het ook een ideale vloer voor gebruik in combinatie met vloerverwarming of vloerkoeling. Door de goede geleiding wordt PVC ook steeds vaker in woningen toegepast.

De mogelijkheden voor het maken van een uniek ontwerp zijn met PVC eindeloos, bij Vloerenhandel.nl is er deskundig personeel om een ontwerp te maken.

Naast het verlijmde PVC, dat vakkundig door de leggers van Vloerenhandel.nl rechtstreeks op de vloer wordt geplaatst, heeft Vloerenhandel.nl ook PVC met een HDF tussenlaag en kurk ondergrond in de collectie. Dit zogenaamde Kurk-click-pvc is eenvoudig zelf te installeren en is op dezelfde manier verwerkbaar als laminaat met als voordeel dat er geen ondervloer nodig is. Kurk houdt warmte erg goed vast en nadat de vloer de warmte van de vloerverwarming heeft opgenomen, blijft deze erg lang warm. Bij Vloerenhandel.nl is een ruime keus Kurk Click PVC te bezichtigen. Door de goede geluidsdemping is Kurk Click PVC een ideaal product voor gebruik in appartementen, waar laminaat vaak niet is toegestaan vanwege het contactgeluid.

PVCvloerenhandel.nl

PVC Breed Vloerenhandel.nl
PVC vergrijst Vloerenhandel.nl
Red Floor PVC ondervloer Vloerenhandel.nl