Raamdecoratie

De mogelijkheden om te spelen met (zon)licht, om sfeer te creëren zijn (bijna) onbeperkt. Uni- of dessin in ontelbare kleurstellingen en materialen van aluminium, stof of PVC? Vult u maar in. Voor ieder project en ieder interieur, voor iedere sfeer is er een oplossing.

Rolgordijnen

Niet meer weg te denken uit het interieur, rolgordijnen. Inzetbaar op vele plaatsen in huis en kantoor. Veel functionaliteit: van transparant tot verduisterd, van strak zakelijk tot warm romantisch met schulp of roede, een geweldige keuze uit oneindig veel stoffen, kleuren en dessins. Elegant en makkelijk te monteren. Zeer betaalbaar.

Vouwgordijnen

Ongeëvenaarde elegantie, prachtige stoffen, afwerking op het hoogste niveau met oog voor detail: het vouwgordijn van Vloerenhandel.nl is eigentijds chique!
Vouwgordijnen met baleinen voor een moderne strakke uitstraling of zonder voor een meer romantische en nonchalante uitstraling.
En dan het gemak: door de klittenband constructie zijn de vouwgordijnen makkelijk te verwijderen om de stof te kunnen wassen.

Horizontale jaloezieën

Hout is helemaal hip en modern! Het is de ideale combinatie van functie, decoratie en natuur. Houten jaloezieën met koord of, nog mooier, met ladderband dat het effect van een shutter geeft. De bovenbak wordt geleverd met een koof die in de lamelkleur wordt geleverd.

Plissé & Duo Plissé

De plissé-collectie bestaat uit fijne geplisseerde stoffen in modische tinten met een prachtig lichtdoorlatend effect dat een rustige sfeer in uw interieur teweegbrengt.

De Duo Plissé heeft een honingraatvormige structuur en is eigenlijk een “dubbele uitvoering” van de plissé. De Duo Plissé heeft een extra isolerende werking, is extra sterk en heeft een luxe uitstraling.

Diverse uitvoeringen zijn mogelijk zoals het top down - bottum up en de “day & night” uitvoering is een combinatieplissé van verschillende stoffen, bijvoorbeeld een transparante en een verduisterende stof, in een systeem…

Kortom: in iedere leefruimte kunt u met de ABZ plissé collectie nuances aanbrengen en uw eigen sfeer creëren.

Meer weten?

Heeft u een vraag over één van onze producten of wilt u eens in onze showroom komen kijken?
Bel of mail gerust, wij staan u graag te woord.

Onze showroom modellen zijn vrijblijvend te bekijken tijdens openingstijden.

rolgordijnen Emmeloord
vouwgordijnen Emmeloord
horizontale-jaloezieen-emmeloord
raamdecoratie emmeloord