Legservice en projectstoffering

Vloerenhandel.nl is het adres voor projectstoffering

Onze jarenlange ervaring in projectstoffering en gigantische collectie zorgen ervoor dat Vloerenhandel.nl de aangewezen partner is om jouw pand van nieuwe vloeren te voorzien. Klussen in projectstoffering zijn niet altijd groot. Voor kleine kantoren of winkelruimtes is het belang van een goed vloerenplan en de juiste uitstraling zéker zo belangrijk als voor grote kantoortuinen of ruime kantoorverdiepingen met lange gangen.

Bij projectstoffering is het totaalplaatje van belang. Wij helpen je graag om uit onze collectie vloeren de juiste te kiezen. Vloerenhandel.nl heeft een hele grote collectie click en dryback PVC vloeren, laminaat, vinyl, tapijt, marmoleum en tapijttegels. Naast de juiste bekleding van de vloer denken we ook graag mee voor de juiste raamdecoratie, wij zijn onder andere dealer van ABZ en Verano raamdecoratie.

Projectstoffering is een gezamenlijk proces

Bij grote, zakelijke projecten zijn vele factoren van invloed op het uiteindelijke besluit. Er zijn vaak meerdere mensen die samen moeten beslissen. In onze showroom in Emmeloord hebben we ruime gelegenheid, om in alle rust, de opties te bekijken en daarna voorbeelden mee te nemen naar de zaak. We kunnen natuurlijk ook voorbeelden van vloeren per post opsturen en bij je langskomen om de mogelijkheden te bespreken en de ruimtes te bekijken.

Vloerinstallatie

Vloerenhandel.nl biedt uitgebreide projectbegeleiding en werkt uitsluitend met vakkundige stoffeerders die de vloeren professioneel kunnen installeren. Naast het plaatsen van de nieuwe vloeren, is het ook het verwijderen van de oude vloerbedekking of het egaliseren van de ondervloer voor de stoffeerders van Vloerenhandel.nl geen enkel probleem.

Werkzaamheden die de projectstoffeerders van Vloerenhandel.nl verzorgen:
- Bezorgen van de vloer
- Oude vloerbedekking verwijderen (indien nodig)
- Egaliseren van de ondervloer (indien nodig)
- Het plaatsen van de antislip, lijm, primers, etc. (indien nodig)
- Het vakkundig en professioneel installeren van de vloer, eventueel met legplattegrond.
- Het netjes afwerken van de gehele vloer inclusief randafwerking.

Voor meer informatie over projectstoffering door Vloerenhandel.nl kun je contact met ons opnemen via info@vloerenhandel.nl of bel 0527-252062!

Tapijttegels Vloerenhandel.nl Emmeloord Boogie Woogie Noordoostpolder
Modulyss Eureka Technology Park tapijttegels Vloerenhandel.nl
Modulyss Tapijttegel Vloerenhandel.nl

Velden met een * zijn verplicht.