Vinyl

De collectie vloeren van Vloerenhandel.nl is zeer uitgebreid. Naast tapijt, traptapijt, tapijttegels, PVC, en laminaat, heeft Vloerenhandel.nl een grote collectie vinyl.

Een ruime keuze in Vinylvloeren is verkrijgbaar bij Vloerenhandel.nl. Naast harde vloeren en tapijt is vinyl ook verkrijgbaar in een goede prijsopbouw, van budget vinyl tot project vinyl is er een ruime keuze bij Vloerenhandel.nl. Zowel voor thuisgebruik, zoals een bijkeuken als een groot bedrijfspand zijn de mogelijkheden eindeloos.

Vinyl is comfortabel in combinatie met vloerverwarming, doordat het warmte uitstekend geleidt en de ruimte daardoor snel behaaglijk warm wordt. Daarnaast is vinyl een zeer slijtvast product, is de akoestiek in een ruimte met vinyl beter dan met een harde houten vloer en is vinyl eenvoudig te reinigen. Het mooiste aan de vinyl collectie van Vloerenhandel.nl is echter de ruime keuze en scherpe prijs!

In de showroom van Vloerenhandel.nl is het mogelijk om de uitgebreide collectie te bekijken en uitgebreid advies in te winnen. De stoffeerders van Vloerenhandel.nl plaatsen de vinylvloer vakkundig en kunnen zorgen voor het verwijderen en afvoeren van de oude vloer en eventueel het egaliseren van de ondergrond.

Vinyl Flooring Vloerenhandel.nl
Vinyl vloer 2 Vloerenhandel.nl
Vinyl Vloer 4 Vloerenhandel.nl