Tapijttegels

Tapijttegelhandel.nl is altijd de goedkoopste in tapijttegels.

De collectie vloeren van Vloerenhandel.nl is zeer uitgebreid. Naast tapijt, traptapijt, PVC en laminaat, heeft Vloerenhandel.nl de grootste collectie tapijttegels van Nederland.

Een vloer van tapijttegels is eenvoudig te leggen, verhuizen en vervangen. Vloerenhandel.nl is de grootste van Nederland op het gebied van tapijttegels. De collectie van Vloerenhandel.nl bestaat onder andere uit Desso, Heuga, Modulyss en Interface. De partijen bestaan onder andere uit uitlopende collecties (tapijttegels die uit de collectie gaan doordat er bijvoorbeeld nieuwe kleuren uitkomen) of overproductie (tapijttegels die zijn overgebleven van grotere projecten).

Tapijttegels zijn verkrijgbaar in verschillende structuren. Een bouclé tapijttegel is gemaakt met poollusjes van gelijke of ongelijke hoogte. Bij een frise tapijttegel zijn de poollusjes doorgesneden en is een structuur ontstaan met rechtopstaande pooltjes die zijn getwijnd, wat betekent dat een aantal garen in elkaar is gedraaid. Een naaldvilt tapijttegel is geproduceerd met naaldvilt garen en geeft de kenmerkende ‘harde’ uitstraling en een wat minder comfortabel gevoel. Een naaldvilt tapijttegel is een ideale tapijttegel voor zakelijk gebruik en heeft een zeer hoge slijtvastheid. Bij Vloerenhandel.nl is de keus in de verschillende typen garen enorm.

De grote showroom in Emmeloord heeft met een oppervlakte van meer dan 700 m2 een gigantisch aanbod aan tapijttegels klaarliggen. Een bezoek aan de showroom van Vloerenhandel.nl geeft inspiratie en het is mogelijk om tapijttegels direct mee te nemen. Daarnaast staan er op locatie kleine restpartijen welke absoluut de goedkoopste van Nederland zijn. Voor €1,- per tapijttegel is het al mogelijk om te slagen in de showroom van Vloerenhandel.nl. Via de website www.tapijttegelhandel.nl is het mogelijk om proefmonsters aan te vragen van de Vloerenhandel.nl tapijttegel collectie met een grotere voorraad. Op deze manier is het mogelijk om op eigen locatie de tapijttegels te bekijken en zo de tapijttegel te kiezen die het best past in de omgeving.

Projectstoffering
De stoffeerders van Vloerenhandel.nl zijn zeer ervaren in het leggen van tapijttegels en stofferen de ruimtes in een fractie van de tijd die iemand zonder ervaring daaraan moet besteden. Vloerenhandel.nl maakt voor plaatsing een offerte, zodat de totaalprijs duidelijk is voordat het leggen plaatsvindt. Bij projectstoffering is het mogelijk om naast tapijttegels ook direct de trappen te laten bekleden, schoonloopmatten te plaatsen of PVC, vinyl, (aqua)laminaat of kamerbreed tapijt te laten leggen. De stoffeerders van Vloerenhandel.nl zijn volledig gespecialiseerd in het plaatsen van vloeren.

Tapijttegelhandel.nl

Tapijttegels 1 Vloerenhandel.nl
Google Tapijttegels Tapijttegelhandel.nl Emmeloord vloer
Tapijttegels 3 Vloerenhandel.nl