Tapijt

De collectie vloeren van Vloerenhandel.nl is zeer uitgebreid. Naast tapijttegels, PVC, vinyl en laminaat, heeft Vloerenhandel.nl een grote collectie tapijt en traptapijt.

Bij Vloerenhandel.nl zijn vele soorten bedekking voor vloeren te koop. Naast de grote collectie harde vloeren en tapijttegels, heeft Vloerenhandel.nl ook een zeer brede collectie tapijt. De collectie van Vloerenhandel.nl biedt een tapijt voor elk budget, van tapijt voor bijvoorbeeld de slaapvertrekken tot projectkwaliteit voor kantoren en bedrijfspanden.

De eigenschappen van tapijt zijn uniek te noemen. Nadat tapijt in het verleden plaats heeft moeten maken voor harde vloeren als laminaat en PVC, is nu duidelijk dat tapijt weer helemaal terug is. Het grote voordeel van tapijt(tegels) is een voordeel dat geen enkele andere vloer kan bieden; tapijt is zacht en daarmee extreem comfortabel. Zacht heeft meer positieve kenmerken zoals stil, veerkrachtig, veilig, knus en warm.

De tapijtcollectie van Vloerenhandel.nl biedt ook een ruim aanbod in traptapijt. De eisen voor een tapijt dat op de trap komt te liggen, zijn anders dan van een tapijt op een vlakke vloer. Niet alle tapijten zijn geschikt om op de trap te plaatsen, de medewerkers van Vloerenhandel.nl weten welk tapijt geschikt is voor de trap.

Het stofferen van trappen is een vak apart en de stoffeerders van Vloerenhandel.nl zijn zeer ervaren in het stofferen van zowel open als dichte trappen. De zijkanten stofferen of niet, de traptreden rondom bekleden of alleen de bovenzijde, de keus is enorm en goed advies is belangrijk!

Ook het stofferen van een vloer is voor de specialisten van Vloerenhandel.nl geen enkel probleem. Naast het installeren van het nieuwe (trap)tapijt, kan Vloerenhandel.nl ook het verwijderen van het oude tapijt en het egaliseren van de traptreden of vloer voor haar rekening nemen.

In de showroom van Vloerenhandel.nl is het mogelijk om de meer dan 70 soorten te bekijken en voelen en daarnaast de nodige informatie te vergaren door de hulp van de medewerkers van Vloerenhandel.nl.

Bezoek de showroom van Vloerenhandel.nl voor:
Tapijt voor op uw trap
Tapijt voor huishoudelijk gebruik
Budget tapijt
Kantoortapijt
Projecttapijt

Tapijt 1 Vloerenhandel.nl
Tapijt 2 Vloerenhandel.nl
Tapijt 3 Vloerenhandel.nl
Tapijt 3 Vloerenhandel.nl