Referenties

Studiekring, Utrecht

355 m2 tapijttegels leggen. Tevens hebben wij 80 m² kurk-PVC geplaatst in de verschillende koffiecorners.

Bugelhajema, Leeuwarden

315 m² oud tapijt verwijderen en nieuwe Modulyss Office tapijttegels plaatsen. Een full service klus, zo hebben wij bijvoorbeeld ook het verhuizen van de meubels verzorgd.

Meco groep, Eemnes

1600 m² tapijttegels leggen. 150 m2 geëgaliseerd en voorzien van een kurk-pvc vloer. In de entree/hal van 40 m² hebben we een Tarkett loose lay betonlook pvc geplaatst. Tevens hebben we in diverse ruimtes Wicanders Authentica kurk vloeren geplaatst.

Onyx Online Learning

Zowel de trappen, hallen als kantoren zijn door Vloerenhandel.nl voorzien van nieuwe bekleding. Er is gebruik gemaakt van tapijt en tapijttegels.

Google office Amsterdam

120 m² tapijttegels in 4 kleuren in creatief patroon gesneden.

Sky Group, Den Haag

500 m² tapijttegels conform legplan van onze opdrachtgever gestoffeerd. Door het gebruik van deze patronen krijgt de ruimte een mooie kubistische uitstraling.

Jobcom, Emmeloord

450 m² tapijttegels leggen in dambord patroon.

Bax Shop, Goes

1000 m² tapijttegels in showroom en verschillende kantoren. Trappen voorzien van project tapijt.

Julianadorp, Vakantiepark

Diverse vakantiehuisjes van projectlaminaat met geluiddempende ondervloer voorzien. Afgewerkt met mooie hoge plint.

Kenes Group, Amsterdam

200 m² tapijttegels in specifiek patroon gelegd. De glazen wanden werden later op de donkere tapijttegels geplaatst. Nauwkeurige plaatsing was een pré.

Concreet Onderwijsproducten, Harderwijk

260 m² tapijttegels in 2 kleuren, volgens legplattegrond. Tevens vinyl in de keuken en een speciale schoonloopmat in het portiek geplaatst.

Postma & Cohen, Emmeloord

100 m² tapijttegels in een industriële stijl gestoffeerd. De ondergrond was erg ongelijk, daarom hebben we de vloer eerst geëgaliseerd.