Referenties

Snackbar 't Supertje, Heesch

Deze snackbar is uitgerust met een speciale PVC vloer, die niet alleen mooi past bij de inrichting maar die ook super sterk is. Deze vloer is geschikt om met zwaar materiaal, zoals pompwagens en rolcontainers overheen te rijden.

Bugelhajema, Leeuwarden

315 m² oud tapijt verwijderen en nieuwe Modulyss Office tapijttegels plaatsen. Een full service klus, zo hebben wij bijvoorbeeld ook het verhuizen van de meubels verzorgd.

Meco groep, Eemnes

1600 m² tapijttegels leggen. 150 m2 geëgaliseerd en voorzien van een kurk-pvc vloer. In de entree/hal van 40 m² hebben we een Tarkett loose lay betonlook pvc geplaatst. Tevens hebben we in diverse ruimtes Wicanders Authentica kurk vloeren geplaatst.

Onyx Online Learning

Zowel de trappen, hallen als kantoren zijn door Vloerenhandel.nl voorzien van nieuwe bekleding. Er is gebruik gemaakt van tapijt en tapijttegels.

Restaurant Schokland

In het prachtige restaurant op Schokland hebben we de vloer voorbereid om deze daarna te voorzien van een schitterende PVC vloer.

Sky Group, Den Haag

500 m² tapijttegels conform legplan van onze opdrachtgever gestoffeerd. Door het gebruik van deze patronen krijgt de ruimte een mooie kubistische uitstraling.

Jobcom, Emmeloord

450 m² tapijttegels leggen in dambord patroon.

Bax Shop, Goes

1000 m² tapijttegels in showroom en verschillende kantoren. Trappen voorzien van project tapijt.

De Koploper Lelystad

Bij Sportcentrum De Koploper in Lelystad plaatsten wij 1040 m2 Tarkett iD Inspiration PVC vloeren en 750 m2 tapijttegels uit onze eigen collectie.

Kenes Group, Amsterdam

200 m² tapijttegels in specifiek patroon gelegd. De glazen wanden werden later op de donkere tapijttegels geplaatst. Nauwkeurige plaatsing was een pré.

Concreet Onderwijsproducten, Harderwijk

260 m² tapijttegels in 2 kleuren, volgens legplattegrond. Tevens vinyl in de keuken en een speciale schoonloopmat in het portiek geplaatst.

Postma & Cohen, Emmeloord

100 m² tapijttegels in een industriële stijl gestoffeerd. De ondergrond was erg ongelijk, daarom hebben we de vloer eerst geëgaliseerd.

Studiekring, Utrecht

355 m2 tapijttegels leggen. Tevens hebben wij 80 m² kurk-PVC geplaatst in de verschillende koffiecorners.

Balanss Gym te Rutten

Bij de nieuwe gym van Balanss PT in Rutten hebben we een prachtige waterbestendige laminaatvloer geplaatst. De vloer met tegelmotief kan zelfs worden gereinigd met een stoomreiniger is en daardoor een hygiënische keus voor bijvoorbeeld kleedkamers, toiletten en kantines.

Verpleeghuis Noordoostpolder

In een verpleeghuis in de Noordoostpolder hebben we de vloeren geëgaliseerd en plaatsten we een nieuwe pvc vloer, met een schoonloopmat bij de entree.

Bunzl Foodservice, Almere

In dit strakke kantoorpand hebben we zowel Kurk PVC vloeren als tapijttegels geplaatst. Beide passen uitstekend in de sfeer die Bunzl Foodservice wil uitstralen.