Legservice en projectstoffering

De jarenlange ervaring van de eigenaren en medewerkers van Vloerenhandel.nl in de woning- en projectinrichting, maakt dat Vloerenhandel.nl het adres is voor goed vloeradvies. Zowel voor kleine- als grote projecten is Vloerenhandel.nl de geschikte partner. Het stofferen van een nieuwe woning is een heel proces en bij Vloerenhandel.nl is het mogelijk om de bekleding voor vloeren, trappen en zelfs de ramen op één adres uit te zoeken. Bij grote, zakelijke, projecten zijn veel factoren van invloed op het uiteindelijke besluit en moeten vaak meerdere mensen een eindbeslissing nemen. Bij Vloerenhandel.nl is ruime gelegenheid om in de showroom, in alle rust, de opties te bekijken en daarna voorbeelden mee naar de zaak nemen. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om voorbeelden per post toe te sturen of één van de medewerkers komt langs om de mogelijkheden te tonen en de ruimte te bekijken.

Vloerenhandel.nl biedt uitgebreide projectbegeleiding en werkt uitsluitend met vakkundige stoffeerders die de vloeren professioneel kunnen installeren. Naast het plaatsen van de nieuwe vloeren, is het ook het verwijderen van de oude vloerbedekking of het egaliseren van de ondervloer voor de stoffeerders van Vloerenhandel.nl geen enkel probleem.

Werkzaamheden die de projectstoffeerders van Vloerenhandel.nl verzorgen:
- Bezorgen van de vloer
- Oude vloerbedekking verwijderen (indien nodig)
- Egaliseren van de ondervloer (indien nodig)
- Het plaatsen van de antislip, lijm, primers, etc. (indien nodig)
- Het vakkundig en professioneel installeren van de vloer, eventueel met legplattegrond.
- Het netjes afwerken van de gehele vloer inclusief randafwerking.

Voor meer informatie over de legservice van Vloerenhandel.nl is het opnemen van contact mogelijk via de gegevens op de Contact en Route pagina.

Vraag een offerte aan

Vraag gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan voor onze legservice. Bellen kan ook: +31 (0)527-252062 of maak gebruik van het contactformulier.

Tapijttegels Vloerenhandel.nl Emmeloord Boogie Woogie Noordoostpolder
Modulyss Eureka Technology Park tapijttegels Vloerenhandel.nl
Modulyss Tapijttegel Vloerenhandel.nl

Velden met een * zijn verplicht.