Kunstgras

Voor een ruime collectie kunstgras in Emmeloord ga je naar Vloerenhandel.nl. We hebben ons assortiment uitgebreid met een serie hoge kwaliteit kunstgrassen en zijn daarmee de specialist in Emmeloord en omstreken.

De voordelen van kunstgras zijn eindeloos; niet meer maaien, geen kantjes knippen, geen onkruid en altijd een strakke uitstraling. Dit gras is altijd erg zacht, waardoor kinderen en huisdieren onbezorgd kunnen spelen op het gazon.

Kunstgras leggen in Emmeloord

Vloerenhandel.nl heeft verschillende servicepakketten samengesteld voor het leggen van het kunstgras in Emmeloord en de Noordoostpolder. Wil je zelf al het voorwerk doen en alleen het grastapijt professioneel laten leggen of wil je ook het bewerken van de ondergrond door onze hovenier laten doen? Er zijn verschillende mogelijkheden, die we hieronder kort hebben samengevat. Uitgebreide (prijs)informatie over de installatie van kunstgras in Emmeloord en omgeving, geven we je graag in de showroom.

Kunstgrascollectie

Kunstgras moet je even in het echt zien en voelen om te weten welke soort het past best in jouw tuin. Je bent dan ook van harte welkom in onze vloerenwinkel in Emmeloord waar we buiten gazonnetjes hebben gemaakt, zodat je het gras goed kunt bekijken.

Kunstgras Emmeloord

Kunstgras in Emmeloord

Als je op zoek bent naar kunstgras in Emmeloord is Vloerenhandel.nl het adres! Wij hebben een mooie collectie kunstgazon voor je samengesteld. Er liggen bij onze showroom in Emmeloord proeftuintjes klaar met budget kunstgras, speelgazon en grastapijt met een extra luxe uitstraling. We hebben ervaren hoveniers die jouw nieuwe gras in Emmeloord en de Noordoostpolder vakkundig voor je kunnen leggen.

Kunstgras Darling

Darling is een ideaal gras voor kinderen. Dit kunstgras is zacht en zeer sterk. De Darling heeft een tweekleurige spriet en tweekleurige mosdraadjes en is daarmee kunstgras met een natuurlijke uitstraling. Dit kunstgras is schitterend in de tuin, maar ook geschikt voor gebruik op bakons, dakterrassen of rondom een speeltoestel. De vezelhoogte van dit gras is 33 mm en heeft 18.900 steken per m2.

Kunstgras Elegance

Kunstgras Elegance 42

Elegance kunstgras ziet eruit als een frisgroen voorjaarsgazon en voelt zacht aan. Dit zachte grastapijt heeft maar liefst 19.950 steken per m2, waardoor de lange vezels goed rechtop blijven staan. Dit kunstgras is een prachtig siergazon door de langere vezel, maar is ook geschikt om op te spelen of zonnen. De vezelhoogte van dit gras is 42 mm.

Kunstgras Enjoy

Enjoy is een zeer geschikt grastapijt voor gebruik in tuinen waar lekker wordt gespeeld, maar waar je ook heerlijk op kunt zonnen of van kunt genieten vanaf een terras. Het gras heeft twee kleuren groen en twee verschillende moskleurige vezels waardoor het er natuurlijk uitziet. Met een hoogte van 35 mm en een 18.900 steken per m2 is de Enjoy een kunstgras voor vele gebruiksdoeleinden.

Kunstgras Grande

De Grande is een luxe grastapijt met een fraaie lange vezelhoogte. Dit kunstgras is optimaal geschikt als siergazon en heeft een natuurlijke uitstraling doordat er meerdere kleuren groen en bruin zijn gebruikt. Het kunstgazon is zacht, voelt vol aan en staat prachtig in een siertuin, maar er kan ook op gespeeld worden. De vezelhoogte van dit gras is 40 mm en het kunstgras heeft 18.900 steken per m2.

Kunstgras Dover

Het Dover kunstgras heeft een korte vezel van 25 mm en is daardoor zeer geschikt als speelgazon of om op te zonnen. Het gras heeft meerdere kleurnuances. Dover is geschikt voor tuin, balkon, dakterras en ook zeer geschikt voor gebruik onder speeltoestellen. Dit grastapijt heeft 14.700 steken per m2 en een vezelhoogte van 25 mm.

Kunstgras Lucie

Lucie kunstgras heeft een mooie natuurlijke uitstraling. Deze serie is zeer geschikt als siergazon, maar ook heerlijk zacht om op te spelen. Je kunt dit kunstgras ook goed plaatsen op je balkon, terras, rondom een zwembad of onder en om een speeltoestel. De vezelhoogte van dit grastapijt is 35 mm en er zitten 14.700 steken op een m2.

 

 

Kunstgras Sill

Vloerenhandel.nl Kunstgras Emmeloord

Sill kunstgras heeft een korte vezel en is daardoor geschikt voor in de tuin, om op te spelen of op balkon, terras of een beursstand. De vezels zijn in twee kleuren groen en tweekleurig mosdraad. Sil is een duurzame kunstgrassoort en is ook geschikt als je een beperkt budget hebt. De vezelhoogte is 20 mm en er zitten 13.650 steken op een m2.

 

 

Service 1

Installatie kunstgras

Het aanlegteam voert de volgende werkzaamheden uit:
Aanbrengen stabiliserend onderdoek, drukverdeeldoek
Installatie Kunstgras en indien nodig verlijmen van naden
Het Kunstgras vastzetten met kunstgras haken
Opborstelen van het Kunstgras
Opruimen en afvoeren restmateriaal

Prijzen zijn inclusief de volgende installatiematerialen:
Stabiliserend onderdoek, drukverdeeldoek
Lijm en lijmband of zelfklevende lijmband
Kunstgrashaken

Je draagt zorgt zelf voor:
Afgraven van het oude gazon tot minimaal 5 cm diepte
Zandbed ten behoeve van ondergrond (min. 5 cm)
Aantrillen en uitvlakken zandbed
Een gelijkmatig verdeeld zandbed
Indien nodig een kantopsluiting
Goede bereikbaarheid van de tuin, doorgang minimaal 120 cm

Optioneel:
Invulzand voor het kunstgras

Service 2

Service 1 met als extra:
Aantrillen +uitvlakken ondergrond

Je draagt zorgt zelf voor:
Afgraven en afvoeren van het gazon tot minimaal 5 cm diepte
Zand ten behoeve van ondergrond minimaal 5 cm
Indien nodig een kantopsluiting
Goede bereikbaarheid van de tuin, doorgang minimaal 120 cm

Service 3

Service 1 & 2 met als extra:
Levering en inrijden 5 cm zand ten behoeve van ondergrond

Je draagt zorgt zelf voor:
Afgraven en afvoeren van het gazon tot minimaal 5 cm diepte
Indien nodig een kantopsluiting
Goede bereikbaarheid van de tuin, doorgang minimaal 120 cm

Service 4

Service 1, 2 & 3, met als extra:
Uitgraven en afvoeren gazon minimaal 5 cm

Je draagt zorgt zelf voor:
Indien nodig een kantopsluiting
Goede bereikbaarheid van de tuin, doorgang minimaal 120 cm