Evenemententapijt

De collectie vloeren van Vloerenhandel.nl is zeer uitgebreid. Naast tapijt voor huis- en project gebruik, tapijttegels, PVC, vinyl en laminaat, heeft Vloerenhandel.nl een grote collectie evenemententapijt.

Evenemententapijt is leverbaar in verschillende kleuren en kwaliteiten. Door het uitgebreide kleurengamma dat Vloerenhandel.nl kan bieden is er bij elke stijl of logo een geschikt tapijt te vinden.

Evenemententapijt is eenvoudig te leggen, maar ook goed weer op te rollen en zo te bewaren voor een volgend evenement. Dit tapijt wordt geleverd op rollen met een breedte van 2 meter en de rollen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes.

Rode lopers geven elk evenement of winkelpand nét dat beetje meer. In de collectie van Vloerenhandel.nl zijn rode lopers in verschillende kwaliteiten verkrijgbaar, voor eenmalig gebruik of om elke dag uw klanten een warm welkom te geven! 

Neem contact op met Vloerenhandel.nl om de mogelijkheden te bespreken en uw evenement, beursstand of pand de uitstraling te geven die het verdient!

Rode Loper Vloerenhandel.nl
Beurstapijt blauw Vloerenhandel.nl
Tapijtwaaier Vloerenhandel.nl