Kurk Comfort

Online zijn de kurk pvc vloeren te bekijken op pvcvloerenhandel.nl. In onze showroom in Emmeloord zijn de vloeren natuurlijk live te bekijken.

De collectie vloeren van Vloerenhandel.nl is zeer uitgebreid. Naast tapijttegels, tapijt, traptapijt, pvc, vinyl en laminaat, heeft Vloerenhandel.nl de collectie van de revolutionaire Corktech vloeren.

De Corktech technologie bestaat uit een unieke meerlagige structuur die gebruikt maakt van de exclusieve eigenschappen van kurk. Een natuurlijke grondstof met ongeëvenaarde eigenschappen qua isolatie en schokabsorptie. Kurk levert comfort, geluidsreductie, thermische isolatie en duurzaamheid.

Hydrocork

Hydrocork is de laatste, verbazingwekkende stap vooruit in vloeren. Deze zwevende vloer met beperkte dikte biedt alle voordelen van corktech-vloeren. Met de allernieuwste technologie van Corktech wordt een innovatief board van composietkurk gemaakt, bestand tegen water en tegelijkertijd ongelofelijk stabiel. Toch heeft ook dit board de veerkrachtige eigenschappen en het ongeëvenaarde comfort dat alleen kurk kan bieden.

Hydrocork heeft een dikte van slechts 6 mm en is daarmee ook ideaal voor verbouwingen. Hydrocork is eenvoudig te zagen en te leggen. De gebalanceerde en sterkte structuur vermindert resoneren als gevolg van onregelmatigheden in de ondervloer. Door optimaal gebruik te maken van de eigenschappen van kurk; flexibiliteit, elasticiteit en samendrukbaarheid, is het pressfit systeem waarmee de planken zijn uitgevoerd een revolutionair compressiesysteem. Een goede afdichting en stabiele ligging zijn het gevolg.

Een hydrocork vloer is waterdicht en zal niet opzwellen wanneer deze in contact komt met water. Hetzelfde product kan in alle ruimtes van een woning of zakelijk gebouw worden gebruikt. De vloer is eenvoudig in onderhoud en daarmee zeer geschikt voor ruimtes waar weinig onderhoud een voorwaarde is. De toplaag is gemaakt van hoogwaardig vinyl met prachtige structuren.

Authentica

Met een kurklaag van 4 mm dik, afkomstig uit duurzame bronnen en strenge milieu-eisen voor de toplaagmaterialen, vormt Authentica een groen alternatief voor massieve hout- of steenvloeren. De Authentica vloeren zijn gegarandeerd vrij van weekmakers (ftalaten) en dragen bij aan een schonere luchtkwaliteit. Een Authentica vloer van Vloerenhandel.nl is een duurzame en ecologische keuze.

De toplaag van de Authentica vloer is maar liefst 0,55 mm dik en speciaal ontwikkeld voor zwaar loopverkeer, met een harde toplaag die bestand is tegen krassen, vlekken en andere alledaagse ongelukjes, maar die niet glad wordt als deze nat wordt.

De Authentica is een indrukwekkend realistisch dessin en met een geraffineerde reliëfwerking tovert Authentica een gewone vloer om in een statement van binnenhuisarchitectuur. De Authentica vloeren zijn beschikbaar in prachtige hout- en steenstructuren.

pvcvloerenhandel.nl is onderdeel van Vloerenhandel.nl

Cork
Rustiek Eik Corktech